_DSH1027

2010 > 09

Tekla 22741 Tekla 22741

Nu har vi kommit hemifrån en lyckad helg på Liseberg. Det var hyfsat väder och allt flöt på bra. På lördagen sa de att de var 20 000 besökare. Tobias var även i Skara på Lördag morgon och gjorde ett körprov med ett sto som stamboksfördes, så det var späckat schema. Vi gjorde fyra stycken uppvisningar på Liseberg.

 

Nu börjar vardagen igen med att flytta djur, köra inkörningshästar som börjar vara klara för hemgång. Plus att ensilagebalar ska köras hem m.m.

Visa hela inlägget »
Leija; Rask, Tekla Leija; Rask, Tekla

Nu har höstsådden ägt rum, vi har sått vete med hästarna samt ringvältat med hästarna. På lördag åker vi till Liseberg för att göra uppvisning åt FNH/Liseberg. Två gånger på en dag ca kl. 13.00 och kl. 17.00. Då blir det Tekla som får stå för uppvisningen. Det är en mässa på Liseberg som heter "Livat på Landet". Gå in på www.liseberg.se och klicka på Livat på Landet så får ni mer info.

Visa hela inlägget »
Etiketter: uppvisning

Änligen har det blivit fint väder, skörden av andra skörden är i full gång. Annars är det inkörningshästarna som tar upp tiden. Klippningen av fåren ska ske under helgen nu när de äntligen är torra i ullen, plus att lammen och tackorna ska delas.

Visa hela inlägget »
Etiketter: diverse