_DSH1027

2010 > 03

I helgen var det dags att förbereda sig inför distriktmästerskapen i skogskörning och försöka försvara sin titel. Vilket Tobias lyckades med,  1 poäng ifrån att Linus skulle tagit segern. I år var det sjunde raka segern, det var stoet Linda som fick stå till tjänst. I år bär SM:et av till Karlstad både i bruks- och skogskörning.

Visa hela inlägget »
Etiketter: skogskörning

Vi var på slädtur i lördags i Fornebo hos familj Elmelid/ Andreasson, där vi var nio ekipage av olika raser. Slädturen var på drygt tre timmar med kafferast förstås. Det var en hel lyckad dag med kanonväder och ett god avslutning framför elden med grillad korv m.m. Tack för en lyckad dag och all förberedelse med grill m.m.  Bilder kommer inom kort.

Idag har vi haft studiebesök av dagisbarnen som kom för att titta på de nyfödda lammen, hönor och hästar. Det var mycket uppskattat såväl barn som vuxna :)

Visa hela inlägget »
Etiketter: diverse

Nu har alla lammen kommit det slutade vid sex stycken tre tacklamm och tre bagglamm. Länsstyrelsen har varit här och besiktat stallet,  det blev godkänt känns skönt. Vi har även kalvningar men det har gått lite trögt men nu verkar det komma igång igen.  Försöker sy ihop ett visningshuvudlag till en ardenner hingst som ska visas på grevagården plus lite annat som är på beställning.  Vi hoppas vintern stannar lite till men utan snö förstås. Så vi kan fortsätta på blöta marker i skogen ett tag till.

Visa hela inlägget »
Etiketter: diverse